Esküvői tánctanítás - Antal táncoktatás Budapest szívében
A tánc...


 
Kiemelt ajánlat
 
Információk
 
Táncismeret
 
Partnerek

http://www.brilleskuvo.hu

http://www.eskuvoigyermekfoglalkoztato.cafeblog.hu

Esküvő.wyw.hu

 

 

 
< Bemutatkozás

Antal Katalin táncoktató

   

 

Gyermekkorom óta meghatározó szerepet tölt be életemben a tánc és a zene.

A művészi balett, néptánc után évekig társas táncoltam a Harmónia táncklubban Székely Attilánál, majd a Feeling Tánc Sport Egyesületnél versenyeztem Keleti Andrea irányításával.

Egyetemi tanulmányaim miatt abbahagytam a versenyzést, de tovább táncoltam a Dance Station TSE Németh Péter és Lajtai Trixi latin-amerikai táncok magyar világbajnokainál.

Számos táncot tanultam és tanítok, többek között: standard és latin-amerikai, modern, nemzetiségi, salsa és show táncot.

Több mint tíz éve folyamatosan foglalkozom esküvői párok tánc felkészítésével, általános iskoláknál társastáncot tanítok és szalagavatóra számos koreográfiát alkotok. Felnőtt korosztálynak show táncot, különböző magán csoportoknak eseményekre koreográfiákat készítek és betanítok.

Táncoktatási pályafutásom alatt eddig több száz táncolni vágyó személyt tanítottam töretlen lelkesedéssel, hiszen nekem a munka egyben
a hobbim is!

" A tánc nem szenvedély, az elején csak életérzés, belekezdesz és nem tudod abbahagyni! Ekkor válik szenvedéllyé!"


Antal Katalin
Táncoktató

 www.tanctanitas.g
portal.hu


 
design elem
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!