Esküvői tánctanítás - Antal táncoktatás Budapest szívében
A tánc...


 
Kiemelt ajánlat
 
Információk
 
Táncismeret
 
Partnerek

http://www.brilleskuvo.hu

http://www.eskuvoigyermekfoglalkoztato.cafeblog.hu

Esküvő.wyw.hu

 

 

 
< Tiszteletdíjak

Szolgáltatások díjszabásai

   

 

Esküvői tánctanítás:

Tiszteletdíja: 4600 ft/ 60 perc/ pár

Az ár tartalmazza: a helyszín biztosítását, az egyedi koreográfia készítést, igény szerint a zeneválasztást, zenevágást, tánctanítást és az esküvő helyszínén való főpróbát (Budapesten).

Szalagavatóra tánctanítás:

Nagy csoportlétszámnál árengedmény! (pl. évfolyamkeringő, osztálytánc…)

Az ár tartalmazza: egy teljes koreográfia betanítását, a helyszínre való kimenetelt 10 alkalommal, a koreográfia készítést, a zeneválasztást, a zenevágást és a főpróbán való részvételt.


Vállati táncoktatás:

Tiszteletdíja megbeszélés szerint.

Az ár tartalmazza: a helyszínre való kimenetelt, a koreográfiakészítést, a meghatározott időre szóló tanmenetet, a tánctanítást és a céges rendezvényeken való fellépést.

Iskolai és óvodai csoportok:

Tiszteletdíj: 3600 ft/fő /havi bérlet, hetente 1x60perc

Az ár tartalmazza: a helyszínre való kimenetelt, a koreográfia készítést, a meghatározott időre szóló táncórarendet, a haladási naplót, a zeneválasztást, a zenevágást, a tánctanítást és az iskolai/óvodai eseményeken  való részvételt, fellépést.

Magán csoportok:

Tiszteletdíja megbeszélés szerint.

Az ár tartalmazza: a helyszínre való kimenetelt vagy a helyszín biztosítását, a koreográfiakészítést, a meghatározott időre szóló táncórarendet, a zeneválasztást, a zenevágást és a tánctanítást.

 

 

 

 
design elem
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!