Esküvői tánctanítás - Antal táncoktatás Budapest szívében
A tánc...


 
Kiemelt ajánlat
 
Információk
 
Táncismeret
 
Partnerek

http://www.brilleskuvo.hu

http://www.eskuvoigyermekfoglalkoztato.cafeblog.hu

Esküvő.wyw.hu

 

 

 
< Tiszteletdíjak

Szolgáltatások díjszabásai

   

 

Esküvői tánctanítás:

Tiszteletdíja: 4600 ft/ 60 perc/ pár

Az ár tartalmazza: a helyszín biztosítását, az egyedi koreográfia készítést, igény szerint a zeneválasztást, zenevágást, tánctanítást és az esküvő helyszínén való főpróbát (Budapesten).

Szalagavatóra tánctanítás:

Nagy csoportlétszámnál árengedmény! (pl. évfolyamkeringő, osztálytánc…)

Az ár tartalmazza: egy teljes koreográfia betanítását, a helyszínre való kimenetelt 10 alkalommal, a koreográfia készítést, a zeneválasztást, a zenevágást és a főpróbán való részvételt.


Vállati táncoktatás:

Tiszteletdíja megbeszélés szerint.

Az ár tartalmazza: a helyszínre való kimenetelt, a koreográfiakészítést, a meghatározott időre szóló tanmenetet, a tánctanítást és a céges rendezvényeken való fellépést.

Iskolai és óvodai csoportok:

Tiszteletdíj: 3600 ft/fő /havi bérlet, hetente 1x60perc

Az ár tartalmazza: a helyszínre való kimenetelt, a koreográfia készítést, a meghatározott időre szóló táncórarendet, a haladási naplót, a zeneválasztást, a zenevágást, a tánctanítást és az iskolai/óvodai eseményeken  való részvételt, fellépést.

Magán csoportok:

Tiszteletdíja megbeszélés szerint.

Az ár tartalmazza: a helyszínre való kimenetelt vagy a helyszín biztosítását, a koreográfiakészítést, a meghatározott időre szóló táncórarendet, a zeneválasztást, a zenevágást és a tánctanítást.

 

 

 

 
design elem
 

TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár &#8211; FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban